Üdvözöljük a Kuhn Rakodógép Kft. weboldalán!
Khun Rakodógép Kft. a facebook-on Magyar nyelv
 
Targoncaszerviz

A KUHN  Rakodógép Kft. targoncaszerviz-hálózata


A KUHN Rakodógép Kft. országos targoncaszerviz-hálózattal, 14 telepített, illetve kiszálló szerelővel és szervizautóval áll targoncás ügyfelei rendelkezésére.

 


Szerviz forródrót (munkaidőben):
30/375-6746

Szerviz forródrót (központunk nyitvatartásán túl): 30/507-9945
hívható: hétfő–péntek 17:00–20:00, szombat 9:00–12:00


Kiváló szakemberek

Szerelőink rendszeres gyártói tréningeken sajátították el és tartják naprakészen a Mitsubishi targoncák javításához szükséges speciális ismereteket, a gyári szoftverek és célszerszámok használatát. Ezen ismeretek és a több éve stabil állomány teszik lehetővé a felmerülő hibák gyors, pontos és szakszerű elhárítását, mellyel más, piacon lévő szervizek nem tudnak versenyezni.

Hibaelhárítás akár azonnal

Több ezer cikkből álló gyárialkatrész-raktárkészlet és szervizautóink magas felszereltsége teszi lehetővé, hogy targoncaszerelőink a bejelentést követő első kiszállás alkalmával több mint 94%-ban sikeresen elhárítják a hibát. Hasonlóan kiemelkedő mutató, hogy az elvégzett javítások alig 1,5%-nál merül fel garanciális igény.

A hiba okát keressük

Mind a belsőégésű motorral hajtott, mind az elektromos és raktári targoncák esetén fontos, hogy a felmerülő hibák elhárításakor a vezérlőegységek hibakódolvasása és -törlése megtörténjen. Sok esetben a drága alkatrészek cseréje csak „tüneti” kezelést jelent, a hiba előbb-utóbb visszatér, jelentős plusz javítási költséget okozva ezzel az üzemeltetőnek. Targoncaszerelőink ilyen jellegű javítás esetén minden esetben a hiba okát keresik, és csak az azt valóban okozó alkatrészt cserélik – a gyári támogatással nem rendelkező targoncaszervizek „kísérletezgetős”, alkatrészek sokszor felesleges cseréjével járó módszere helyett.

A márkaszerviz nem csak jobb, általában olcsóbb is

Idősebb gépek és idegen típusok esetén egyedi kedvezményeket adunk díjainkból, szervizcsomagjaink a lényegesen olcsóbbnak tartott konkurenciával szemben is versenyképesek. A rövidebb javítási idő, a csak a munka jellegéhez szükséges számú szerelő kiküldése még az esetleg magasabb óradíjak esetén is olcsóbb javítást eredményezhet. A gyári alkatrészek sokszor többszörös élettartammal bírnak az „olcsó” utángyártottakhoz képest. Az elvégzett munkákra és beépített alkatrészekre hat hónap garanciát vállalunk. Kiszállási díjainkat minden esetben a javítás helyéhez legközelebb eső szervizpontunktól számítjuk.


Szervizkérdésekkel, kedvezményes szerződéskötéssel kapcsolatban kérjük, keressen elérhetőségeink valamelyikén!

Honlapunkon további információk találhatók a cég történetéről, termékeiről és működéséről. www.kuhn.hu

A Kuhn Rakodógép Kft. elérhetőségei:

 Cím: 1239 Budapest, Ócsai út 5.
 Telefon: +36 1 289-8059, fax: + 36 1 289-8074
 Kapcsolattartó:  Kajári Endre targoncaszerviz-vezető
 Mobil: + 36 30 507-9945, e-mail: kajari.endre@kuhn.hu

 
KUHN Rakodógép Kft.
1239 Budapest
Ócsai út 5.
 
használt targoncák
 
Bodor Gábor
Email: bodor.gabor@kuhn.hu
Tel: +36 30 507-99-44
Fax: +36-1-286 0207