Üdvözöljük a Kuhn Rakodógép Kft. weboldalán!
Khun Rakodógép Kft. a facebook-on Magyar nyelv
 
Bemutatkozás

KUHN Rakodógép Kft.
A KUHN Rakodógép Kft., a KUHN csoport magyarországi tagvállalata, MITSUBISHI targoncák hivatalos magyarországi márkaképviselete. Ezenkívül a Palfinger rakodódaru-család, a Komatsu Forest erdészeti kitermelőgépek, valamint Sennebogen daru- és átrakógépek kizárólagos magyarországi márkaképviselője.


Cégünk 1990-től van jelen Magyarországon. Ekkor alakult meg jogelődje, a Kuhn–ÉGV Földmunka és Rakodógép Forgalmazó Kft., az osztrák Kuhn és a magyar ÉGV vegyes 
tulajdonaként. Az osztrák KUHN cégcsoporttól a kiváló termékek kizárólagos magyarországi képviseleti jogán kívül azt a szervizelési és vevőszolgálati kultúrát kaptuk, mellyel anyavállalatunk nemcsak Ausztriában ért már el komoly sikereket fennállásának 45 éve alatt, hanem immár Svájctól Lengyelországig, összesen 10 

országában, 14 szakosodott céggel van jelen. 

2007-ben a dinamikus növekedés és a specializálódás érdekében a magyarországi cég is két önálló szervezeti egységben, KUHN Rakodógép Kft. és KUHN Földmunkagép Kft. néven folytatja munkáját. Így a munkatársak a cég filozófiájának megfelelően még inkább szakterületük szakértőjévé válhatnak. Az elmúlt 30 év alatt cégünk az általa forgalmazott termékek piacainak meghatározó szereplője lett.

A
MITSUBISHI villástargoncák a targoncakínálat teljes vertikumát lefedik. A gázhajtású, dízel és elektromos targoncák, valamint raktári targoncák az anyagmozgatás minden területére megoldást kínálnak, 1 tonnától 15 tonna teherbírásig. A cégünk által eddig Magyarországon üzembe helyezett MITSUBISHI targoncák száma több mint 4000 db, ez szintén a piacvezetők közé helyezi ezt a márkát, mely főleg megbízhatóságával, alacsony üzemanyag fogyasztásával tűnik ki versenytársai közül. 

Filozófiánk, hogy vevőinket magas minőség színvonalon tudjuk kiszolgálni. E cél megvalósítása érdekében nagy hangsúlyt fektetünk dolgozóink folyamatos továbbképzésére. Partnereink számíthatnak munkatársaink tanácsadására már a megfelelő gépek kiválasztásának szakaszában is.

Értékesítő kollégáink az ország egész területén felkeresik ügyfeleinket, és igényfelmérés után dolgozzák ki személyre szabott ajánlatukat. Nem csak a termék kiválasztásában segítenek, hanem a finanszírozási problémák megoldására is tudnak javaslattal szolgálni.

A KUHN Rakodógép Kft. egyik legfontosabb feladatának az általa értékesített gépek szerviz- és alkatrészellátását tartja, a gépek teljes élettartamára vonatkozóan. Mobiltelefonnal és speciális szerszámokkal felszerelt szervizautóinkkal gyors hibaelhárítást (24 órán belül) végzünk. Az ehhez szükséges alkatrészeket a saját raktárunkból, illetve a képviselt cégek európai lerakataiból rövid időn belül biztosítjuk.

Cégünk központja Budapest XXIII., Ócsai út 5. alatt van. Itt folyik a gépek raktározása, az egész országra kiterjedő tevékenység háttérmunkáinak koordinálása. Innen biztosítjuk jól felszerelt szervizautóinkkal a Budapest-környéki targoncák és kompresszorok alkatrészellátását és szervizelését.

Az ország teljes területén további szervizpontokban (pl. Debrecen, Győr, Szombathely, Kaposvár, Szeged stb.) folyik a szerelés, javítás, a környéken üzemelő gépek karbantartása. 
Az ország minden pontjára futárszolgálattal tudjuk eljuttatni a szükséges alkatrészt, igény szerint sürgősséggel.

 
KUHN Rakodógép Kft.
1239 Budapest
Ócsai út 5.
 
használt targoncák
 
Bodor Gábor
Email: bodor.gabor@kuhn.hu
Tel: +36 30 507-99-44
Fax: +36-1-286 0207