Üdvözöljük a Kuhn Rakodógép Kft. weboldalán!
Khun Rakodógép Kft. a facebook-on Magyar nyelv
 
Szenczi kolléga 1000. eladott Mitsubishi targoncája.

Egyedülálló teljesítmény!

Szenczi László 1000. eladott Mitsubishi targoncája a 25 éves KUHN Rakodógép Kft.-nél.

Bár nincs róla hivatalos statisztika,valószínű nemzetközi szinten is rekordnak számít az,hogy egy értékesítő 1000 db targoncát adjon el úgy,hogy ebben a számban nincs benne nagyobb darabszámú un. flottaeladás.

Ez a rekord Szenczi Lászlónak, a Kuhn Rakodógép Kft. régióértékesítési vezetőjének 20 év alatt sikerült. Tehát nem csak a darabszám, hanem az eltöltött idő is jelzi, hogy szerencsés hármasról van szó. Ezek a számok a megbízhatóságot jelentik, amely nagy biztonságot jelent azoknak a vevőknek is, akik az elmúlt 25 év alatt Mitsubishi targoncát szereztek be a KUHN Rakodógép Kft-től.Az 1000. targonca vevője az MVM Országos Villamos Távvezeték Zrt. (OVIT). Az átadott gép a Zrt. logisztikai központjába, a Távvezeték Igazgatóság bicskei telephelyére került, ahol az OVIT által telepített nagyfeszültségű felsővezetékek építéséhez szükséges anyagokat tárolják.

Szerencsés véletlen, hogy a jubileumi targonca egy nagy múltú (hiszen a cég története 1949-ig nyúlik vissza) gazdálkodó egységhez került és Baranya Gyula területi főmérnök személyében olyan munkatárs vette át a MITSUBISHI FD 15N típusú targoncát,aki 39 éve dolgozik munkaadójánál.

További érdekesség, hogy a targonca közúti forgalomba helyezve, rendszámmal került átadásra, mivel az OVIT bicskei telephelyének adottságai miatt, ha nem is nagy távolságok megtételére, de érintenie kell közúti forgalomra szánt útszakaszt.Kapcsolat:
Fridrich István - Mitsubishi értékesítési vezető
30/3789-503
fridrich.istvan@kuhn.hu

Címünk: 1239 Budapest, Ócsai út 5.


Legyen mindig naprakész, kövesse a KUHN Rakodógép Kft.-t Facebookon is!


Vissza tovább
 
KUHN Rakodógép Kft.
1239 Budapest
Ócsai út 5.
 
használt targoncák
 
Bodor Gábor
Email: bodor.gabor@kuhn.hu
Tel: +36 30 507-99-44
Fax: +36-1-286 0207