Üdvözöljük a Kuhn Rakodógép Kft. weboldalán!
Khun Rakodógép Kft. a facebook-on Magyar nyelv
 
Új termék a palettán: Carer elektromos targoncák!

Az elektromos targoncák térhódításával a KUHN Rakodógép Kft. is bővíti kínálatát. A már jól bevált MITSUBISHI targoncák mellett egy hiánypótló szegmensre koncentráljuk ezúttal figyelmünket. Büszkén mutatjuk be kizárólagos hazai márkaképviselőként a CARER típusú nagykapacitású elektromos ellensúlyos targoncákat!

Az elektromos targoncák létjogosultsága és térhódításához nem fér kétség. A KUHN Rakodógép Kft. a már jól bevált MITSUBISHI elektromos ellensúlyos targonca kínálatával biztosítja a leggyakrabban előforduló megrendelői igényeket.

Azonban adódhatnak olyan helyzetek, amikor a vevői igények kiszolgálására berendezkedett széles gyártói termékpaletta nem elegendő, mert valami különlegesre van szükség, olyanra, ami nem szokványos feladat egy elektromos targonca számára

Magyarországon hivatalos márkaképviseletként büszkén mutatjuk be a megoldást az elektromos üzemű targoncák számára nem szokványos feladatok elvégzéséhez: a CARER típusú nagy kapacitású elektromos ellensúlyos targoncákat

A CARER elektromos targoncák ott veszik át a feladatot, ahol minden más elektromos targonca bedobja a törölközőt: hazai márkaforgalmazóként  16 tonna (!) teherbírásig kínálunk különböző típusokat, ezen kívül konténerbejáró változatot kínál 12 tonna teherbírásig az 1976-ban alapított európai gyártó. 

Ezzel a teljesítménnyel komoly vetélytársa tud lenni a Diesel üzemű targoncáknak, ahol pedig a zéró emissziós üzemeltetés az előírás, ott pedig egyszerűen nem jelentenek konkurenciát a belsőégésű motorral szerelt társai. 

Érthető tehát, hogy a CARER az európai piacvezetők egyike, sőt, kiemelkedő teljesítményével a CARER gépeknek vetélytársuk is alig akad. 

Kizárólagos hazai márkaképviseletként a KUHN Rakodógép Kft. a következő kategóriákban kínál CARER elektromos targoncákat:

4,5-6 tonnás, 6-8 tonnás, 8-9 tonnás, 10-12 tonnás, valamint 12-16 tonnás kapacitás. 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keresse bizalommal Bodor Gábort, aki segítséget nyújt az ön számára leginkább megfelelő CARER típusú nagy kapacitású elektromos ellensúlyos targonca kiválasztásában! 

Bodor Gábor
+36305079944
bodor.gabor@kuhn.huVissza tovább
 
KUHN Rakodógép Kft.
1239 Budapest
Ócsai út 5.
 
használt targoncák
 
Bodor Gábor
Email: bodor.gabor@kuhn.hu
Tel: +36 30 507-99-44
Fax: +36-1-286 0207